Viszonteladóknak

Meggyőződött a vásárlóinknak nyújtott kitűnő ár/érték arányú kínálatunkról és lehetőséget lát saját üzletét/vállalkozását velünk közreműködve fejleszteni? Vagy egy sikeres üzleti modellt átvéve saját egzisztenciát szeretne magának teremteni? Az ország bármely területéről jelentkezhet.

3 kategóriában állunk rendelkezésre:

1. ÚJ KISKERESKEDELMI ÜZLET

Csatlakozzon egy sikeres üzleti modellhez egy korrekt franchise rendszer keretében! Megkap minden szükséges szakmai támogatást, mely üzletének beindításhoz és a folyamatos üzletvitelhez szükséges. Ezzel párhuzamosan megőrizhet minden olyan döntési kompetenciát, mely az Ön helyi ismereteire támaszkodva a legmegfelelőbben szolgálhatja ki a helyi keresletet. Mivel hálózatunkat jelenleg építjük ki, franchise partnereinknek akár helyi védettséget is tudunk nyújtani.

2. MEGLÉVŐ ÜZLETÉNEK TERMÉKKÖR BŐVÍTÉSE

Sikeresen viszi saját üzletét, szeretné megtartani üzleti függetlenségét, de lehetősége van a termékkínálatunkkal bővíteni vállalkozását vagy egyszerűen csak alternatív beszerzési forrást keres? Nagykereskedelmi ajánlatunk bizonyosan érdekes lehet Önnek!

3. ÁRUHÁZLÁNCOK KOMPLETT KISZOLGÁLÁSA

Rendszeresen, nagy mennyiségben képes áruházláncolata termékkategóriáinkból forgalmat generálni? Fontos a termékek eladásra készen való szállítása? Tulajdonképpen korlátlan mennyiségben, rendszeresen tudunk kedvező feltételekkel szállítani az igényeinek megfelelően.

 

A fenti közreműködési lehetőségekkel kapcsolatban a következő email címen érdeklődhet:

info@step3.hu